Лого на Pichler

Вече близо 35 години компанията Pichler се занимава с производството и разпространението на различни видове ръчни и авто инструменти предназначени за ремонт и конструиране на превозни средства.

Фирмата внимателно следи за проблемите в сектора и се грижи за производството на богата гама от автомобилни инструменти. Специализираните инструменти са предназначени за извършване на ремонт и ежегодна поддръжка бързо и лесно. Основната цел на фирмата е насочена към разпространението на все по-голям пласмент от инструменти и машини по цял свят, а не само в Европа.

 

Представителства на фирмата има в големи страни като Германия, Франция, Белгия, Великобритания и други. Производството на компанията е насочено към професионалните автосервизи, които се нуждаят от богат инструментариум. Постоянните иновационни въведения по автомобилите са много сложни, но Pichler се грижи никой да не изостава по справянето с този фактор в автомобилостроенето и сервизната поддръжка.

Избирайки машините и уредите на Pichler, вие си спестяване сериозни проблеми, които могат да се натрупат с неизпълнението на дадена поръчка.

Защо Pichler са най-добрите в този бранш

  • Разнообразие – това, което фирмата предлага като продуктова гама е много сериозен фактор за нейния успех. Във всяка една категория може да откриете точно това, от което се нуждаете. Няма значение дали е част, уред или машина, Pichler имат всичко това. В сайта на фирмата ще откриете всички подробности за техните продукти и начинът за поръчка на нещата;
  • Екип от специалисти – компанията разполага с едни от най-добрите специалисти в този бранш, те се грижат за поддръжката на цялата база от информация относно машините и уредите, които фирмата предлага. Производственият процес е бърз и качествен. Фирмата се интересува от мнението на клиентите си и тяхната обратна връзка;
  • Опит – опитът е най-ценното качество на тази компания. Тя има огромен такъв и продължава да се разраства. Хората са тези, които успяват с годините да държат Pichler на върха.