Ръчни инструменти на марката TOPTUL

Марката Toptul е една от най-добрите производители в световен мащаб на инструменти. Компанията произвежда огромен брой различни видове инструменти предназначени за професионалисти и домашни майстори. Всички ръчни инструменти са направени от хром ванадий и подсилено желязо, защото те правят инструментите изключително здрави и стабилни по време на работа.

Toptul е световен гигант в производството на всякакви видове инструменти: ръчни инструменти, авто инструменти, специализирани инструменти, автомобилни части, инструменти за домашно ползване и всякакви други видове инструменти, които са неизменна част от инструментариума на всеки майстор.

Най-голям дял на производство има в страните Китай и Тайланд, където производителните мощност надхвърлят 10 квадратни километра, което е огромна цифра в сравнение с много други фирми, явяващи се конкуренция на Toptul. Плановете на фирмата са насочени към все по-мащабно разширяване и завладяване на повече пазари.

С какво Toptul печели своите клиенти

  • Качеството на своите продукти – Toptul печели милиони клиенти по света, благодарение на своите качествени и добре направени продукти. Те впечатляват с класически стил и изящен дизайн. Специализираните инструменти са изключително удобни и иновативни;
  • Големият избор от инструменти – тази огромна фирма произвежда над 3 000 вида инструмента, които пласира в над 70 страни из цял свят. Може да откриете инструменти с марката Toptul на всеки един континент. В България може да откриете инструменти Toptul на сайта instrumenti.org;
  • Добро отношение към клиентите – специалистите работещи за фирмата подпомагат развитието на обратната връзка между отделите и клиентите на инструменти Toptul. Клиентът е най-важен и той винаги е прав. Затова Toptul се допитват до своите клиенти, те търсят от тях отговори свързани с това дали са доволни от продуктите. Фирма Toptul са винаги отворени към иновативни предложения за разчупване на моделите са по-голямо удобство и практичност.

Заложете на марката Toptul и ще останете много очаровани, защото по-добри инструменти няма да откриете никъде в света, най-малко пък в България.