Ръчни инструменти TOPTUL

Компанията TOPTUL е една от най-големите фирми в света, която произвежда ръчни инструменти, предназначени за професионални и домашни майстори. TOPTUL е световен лидер в производството на ръчни инструменти, а качеството, което предлагат е високо ценено от клиентите. Малко са фирмите по света, които успяват да сключат договор с TOPTUL и да предлагат техните продукти. TOPTUL държи на своите магазини, както и на лоялните си партньори.

Впечатляваща визитка

Богатият асортимент на фирмата включва следните артикули: клещи, пирони, чукове, длета, бормашини, различни видове професионални инструменти, специализирани инструменти, ръчни инструменти за индустрията и много други подобни изделия.

Всички ръчни инструменти с марка TOPTUL са сертифицирани от германската агенция, която отговаря за на качеството на продуктите в целия Европейския съюз.

TOPTUL притежават сертификат за качество ISO-9002, който се получава изключително трудно. Тези сертификати за качество нямат постоянен статус - те се дават на компании и фирми, които са заслужили правото си на такъв документ, чрез качеството на своите ръчни инструменти. Агенцията към Европейския съюз, която е издала този сертификат може по всяко едно време да го отнеме, ако фирмата е понижи качеството на своите продукти с времето.

TOPTUL е много широко разпространена в международен план. Цените на ръчните инструменти на марката са изключително ниски в сравнение с тези на преките им конкуренти, заради голямото годишно производство, което възлиза на 15 000 000 произведени инструмента.

Фирмата притежава актуален уебсайт, в който можете да преглеждате артикулите ѝ. Там ще намерите всички нужно под формата на информационен бюлетин. Също така можете на спокойствие да разгледате огромния каталог, който предлага широка гама от най-качествени ръчни инструменти за професионалисти и домашни майстори. Ръчните инструменти с марка TOPTUL са идеалния избор за всеки клиент.

Научете повече за тези изделия в уебсайтовете instrumenti.net и toptul.bg.