Скоба за пружини TOPTUL

TOPTUL е всеизвестна компания, която се занимава с производството и разпространието на различни видове инструменти, предназначени за всякакви клиенти. При тях може да откриете: ръчни инструменти, авто инструменти, пневматични инструменти, измервателни уреди, режещи инструменти и много други инструменти, които ще ви свършат работа. TOPTUL е призната фирма по цял свят благодарение на качеството на своите продукти и достъпните цени, които предоставя на своите клиенти. TOPTUL могат да се похвалят с едни от най-добрите и комфортни авто инструменти, които всеки автосервиз желае да притежава. В този материал ще ви запознаем с част от тях.

Избор на авто инструменти от TOPTUL

  • Скоба за пружини с различни накрайници – този вид скоба за пружини е проектирана с идята да демонтира пружини и амортисьори на окачване макферсон. В комплекта ще откриете 3 броя двойки челюсти, които се различават по размер. Скобата е изработена от хром-молибденова стомана, защото по този начин тя е по издръжлива на натиск по време на работа. Тук няма нужда да се използва гайковерт, процесът се извърша бързо и лесно с наличен под ръка гаечен ключ или тресчотка;

  • Двучелюстна скоба за лагери – характерното при този модел скоба е, че тя е с две челюсти за по-бърз и лесен достъп. Изработена е от хром-ванадиева стомана за по-голяма издръжливост, защото има опасност от отчупване на някое парче при натиск. Има плъзгащо рамо, което е с постоянно успоредни челюсти. Скобата, която TOPTUL предлага е подходяща за работа в тесни пространства. Дължината на инструмента е 160мм, разстояние при външен захват W1 варира от 40 до 160мм, а при вътрешен захват W2 се увеличава и достига от 90 до 220мм.

TOPTUL е фирмата, при която ще откриете качество, сигурност и обратна връзка.