Instrumenti.net уебсайт

Instrumenti.net е специализиран онлайн магазин за ръчни инструменти, в който ще намерите изделия на TOPTUL.

Продуктите на тази марка се характеризират с дълъг живот и високо качество на изработка. Тези инструменти се използват не само от сервизите на марки като BMW, Porsche, Ferrari, Mercedes, но и от домашните майстори и от любители.

Мотото на TOPTUL е, че веднъж пробвали техните ръчни инструменти, няма да потърсите алтернативни варианти. Ние сме убедени, че и вие ще харесате изделията на марката.

Ние ги продаваме на достъпни цени в нашия онлайн магазин. През годините сме се занимавали с търговия на инструменти на други марки и стигнахме до извода, че най-доброто на пазара към момента е TOPTUL. Марката е добре позната в авто-мото средите, както и сред хората в страната ни, които се занимават професионално с ремонти дейности.

Защо да си купите ръчни инструменти от instrumenti.net ?

Ние имаме огромен опит в търговията с ръчни инструменти. Продаваме само изделия, които сме изпробвали – така на вас няма да ви се налага да връщате продукта за замяна.

Освен това няма да намерите по-добри цени на TOPTUL изделията в цялата страна, защото ние сме официалните вносители. Понеже внасяме огромни количества, ние получаваме най-добрите цени. Ако направите директно сравнение с тези на конкурентите ни ще се убедите, че това е така.

Как доставяме продуктите до вашия град/квартал/дом?

Използваме куриерски услуги. Работим с компании, които са коректни и извършват доставките в рамките на 24 часа от поръчката ви, освен ако не улучите период, в който има някакви празници. Можем да доставим поръчаните от вас изделия не само до офиса на куриера в града ви, но и направо до дома ви, така че да е максимално удобно за вас.