През последните 70 години популярните компании в авиацията разчитат на ръчните инструменти на марките Snap-on и Stahlwille, които се използват от сервизните бази по летищата.

 

Ръчни инструменти топтул

Но от известно време започнаха да се налагат и други марки на пазара за авиационно оборудване, като сред тях се нарежда тайванският производител на ръчни инструменти TOPTUL.

TOPTUL са част от ROTAR Machinery Industrial Co., LTD (ROTAR GROUP) – обединение на производители на ръчни инструменти и машини за производството им, прочуто с високото качество на изделията си, както и с иновациите в дизайна на продуктите си.

Инженерите на TOPTUL и ROTAR GROUP успяха да постигнат забележително високо качество, с което изстреляха компанията, буквално, пък и преносно, високо в небето, бидейки избрани от авиопревозвачи за сервизиране на самолетите им. Повече за това след малко.

Продуктите на TOPTUL са сертифицирани по международни стандарти за качество

Ръчни инструменти от TOPTUL

Продуктите на TOPTUL  се произвеждат по  стандарта за качество  на Germany TÜV Rheinland, ISO-9001:2008 и Taiwan Certificate of Excellence.

Обърнете внимание, че тези сертификати не се издават доживот и завинаги. Компаниите са задължени непрекъснато да поддържат високото ниво, което са постигнали, в противен случай сертификатите биват отнемани.

Тук е моментът да споменем, че вече дълги години TOPTUL & ROTAR GROUP заемат своето достойно място сред производителите на професионални ръчни инструменти, работейки по висок стандарт за качество.

Продуктите на TOPTUL в България

Инструменти от ТОПТУЛ

Българската компания Инструменти ОРГ ЕООД извърши няколко успешни продажби на оборудване за поддръжка на авиациония парк на местна авиокомпания, защото авиокомпаниите се нуждаят от висококачествени ръчни инструменти за поддръжка на своите машини.

Затова се броят на пръсти марките с висока устойчивост, които изпълняват изискванията им.

Авио превозвачът Българиан Еър Чартър използва 10 бр. Boeing McDonell Douglas 82 и 7 бр. Airbus A320, които се нуждаят от непрекъсната поддръжка. Поради това обстоятелство, ръчните инструменти биват подложени на много високи натоварвания и те доказаха високото си качество.

Към какво се стреми компанията TOPTUL?

Ръчни инструменти от производителя ТОПТУЛ

Основателят на марката, господин Чиао Вей, се стреми да създаде една от най-стойностните марки на пазара за професионални ръчни инструменти. И трябва да му се признае, че се справя отлично. Голямата продуктова гама и широкото приложение на инструментите са доказателство за успеха.

Компанията се стреми към все по-високо качество на продуктите си, както и към подобряване на себестойността им, в интерес на своите клиенти. За целта всяка партида инструменти минава изпитания за проверка на размера и устойчивостта.

Също така TOPTUL се разширява непрестанно в световен мащаб. И понеже контролът на качеството е на много високо ниво, не е изненадващо, че TOPTUL е предпочитана марка сред големите компании в автомобилната индустрия и промишленото оборудване.