Pichler инструменти

Компанията Pichler е известна из цяла Европа с производството на уникални и универсални автоинструменти, които помагат на голяма част от професионалистите да се справят с автопроблемите. В този материал ще Ви запознаем с една малка част от универсалните автоинструменти на фирмата.

 

Разнообразие от инструменти

Разнообразието на инструменти, произведени от компанията Pichler, е сериозно и голяма част от тях са насочени към двигателите. Един от предлаганите инструменти е повдигач тип лифт за двигатели. Капацитетът на товар, който може да пренася е близо 1 тон (900 кг). Ъгълът, под който се завърта и пренася е 45 градуса. Повдигачът е предназначен именно за тежки товари като двигатели на автомобили, както и допълнителна техника или части. С него можете много бързо и лесно да пренесете всеки един товар към склада или да го натоварите на камион. Инструментът има специална машина, която блокира въжето за неравномерни движения на товара и опасност от изпускане.

Един от уникалните иновативни инструменти е поставка, която спомага при работен процес за поставяне на различни части върху нея, по които трябва да се работи или се използват в процеса на работа. Няма значение дали е двигател, скоростна кутия или някаква рама, устройството предназначено за това ще ги захване стабилно чрез своите скоб,и без опасност да паднат и да се отчупи някое парче.

Pichler предлагат и голям брой компресионни тестери, които служат за измерване на компресията в двигателя. Те са подходящи и за бензинови, и за дизелови двигатели. При бензиновите измерванията варират от 3 до 15 бара, а при дизеловите стойностите са от 10 до 50 бара.

Специални иновативни апарати на Pichler се грижат за откриване на грешките, които компютрите на колите допускат. При включването им към системата те показват кода на грешката и лесно може да се открие проблема. Това става много бързо и се лишава проблема с търсенето на различни варианти и тестове.