Pichler

Pichler е оторизирана австрийска марка, която предлага голям брой авто инструменти, които са предназначени за употреба от професионалисти. Богатата гама от продукти на компанията се разпространява в цяла Европа, това включва държавите Великобритания, Германия, Белгия, Швейцария и Франция. Фирмата печели своите клиенти благодарение на дългогодишния си опит в бранша. Компанията съществува още от далечната 1978г. и с годините се включват се по-нови и иновативни инструменти.

 

Какво ни предлагат от Pichler

Комплекти за отстраняване на главини на превозни средства – често срещани комплекти, които служат за отстраняване на главината на превозното средство. Чрез инструментите се получава нужната опора в кормилния вал, също така се използват механична и хидравлична употреба.

Хидравличен Спринг Компресор – уникален дизайн, напълно нов модел, с широка гама приложения. Може да се използва върху предните и задните укрепващи елементи на почти всички видове леки и лекотоварни автомобили, благодарение на обширните възможности за настройка. Те покриват и автомобили като Mercedes C-класа и последните модели на BMW. Всички необходими кобилици и скоби са включени в комплекта. Компресорът може да се използва за облекчаване на подпорите при ремонтни дейности. Този метод се извършва директно върху превозното средство, като по този начин се намалява необходимото време за ремонт значително. Друг вид употреба е оказването на натиск от по-долната част, благодарение на подвижната скоба. Това действие е необходимо, когато се работи по контрола на сферичните шарнири.

Комплекти за поправка на двигател на Фиат в следните разновидности – New 500 (модел 2007-2009г.), Idea (2004-2009г.), Linea (2007-2009г.), Grande Punto (2007-2009 г.), Cargo (2005-2009г.) и Panda EVO2 (2005-2009г.). Инструментите са предназначени за двигатели 1.2 и 1.4. Двигателите на тези модели Фиат са бензинови. В комплекта има всякакви видове гаечни ключове, втулки и други дребни авто инструменти, които спомагат за свалянето и настройката на бензинов двигател за Фиат. За повече информация може да разгледате официалния каталог и инструментите, които включва.