Дамски обувки

Маниаци на тема обувки – да това са жените, на тях един, два чифта не има стигат, искат още и още и винаги намират повода да си купят нов чифт. Няма лошо момичета, пазарувайте и се чувствайте свободни да го правите, когато сърце ви иска. Но какво ли биха казали обувките за господаркте си ако можеха да говорят. Сега от името на обувките ще се опитаме да анализираме жените според обувките, които носят.

 

Обувките на висок ток – какво ли биха казали? Жените, които обичат да носят обувки с висок ток са самоуверени в действията си, стилни и елегантни и обичат да изтъкват сексапила си пред хората. Винаги искат и се стремят да бъдат център на вниманието и всичко да се върти около тях, но трябва да внимават с поведението си, защото рискуват да останат неразбрани от другите и да ги помослят за абсолютните „кифли”.

Равни обувки или обувки тип „барелинка” – ако не сте привърженичка на високите токчета и обичате да сте здраво стъпила на земята, в очите на другите изглеждате като любезна и добра дама или момиче. В очите на мъжете сте мила и деликатна. Не обичате големите промени, трябва всичко да си предварително начертано и да имате план. Обичате много да пазрувате дрехи и нови нови обувчици.

Кецове – жените, които обичат да носят този тип обувки са много свободни и не се притесняват за дребните неща, обичат да са щастливи и да им е удобно, без да се притесняват дали това червило ще подхожда на шала. Но това не означава, че са по-малко женствени.

Обувки с платформа – хубавото на тези обувки е че са удобни и пак изглеждаш секси и висока в тях. Жените, които ги носят са уверени и устремени, също така държат на сигурността.