Осветителни тела

Нужен ви е красив полилей, изработен от висококачествени и издръжливи материали, търсите аплици, лампиони или спот лампи, която да се впишат в интериора на вашия апартамент? Специалистите от нашия магазин с удоволствие ще ви помогнат!

 

Стилният и неповторим интериор на вашия дом се постига чрез ефектните, подбрани с вкус детайли – например декоративните осветителни тела и луксозните полилеи. Пазарът на осветителни системи предлага голям избор от най-различни инсталации. В зависимост от предпочитанията на домакина и особеностите на вътрешната декорация на помещението, осветителните тела могат да бъдат масивни и компактни. Основните материали, от които се изработват различните видове лампи, полилеи и осветителни тела са кристал и бронз.

Осветителните тела във вашия дом са много важен елемент – ако са подбрани неправилно, в помещението човек ще изпитва силен дискомфорт и бързо ще се изморява. Качествените лампи и полилеи залагат на вашето здраве, отлично зрение и прекрасно настроение.

Осветителните тела трябва да бъдат достатъчно на брой, за да може човекът в помещението спокойно да изпълнява различни дейности, без да се затруднява от липсата на достатъчно светлина. Всеки квадратен метър площ трябва да бъде осветен от приблизително 15-20 вата мощност светлина, поради което и осветителните тела – лампи и полилеи, трябва да бъдат разположени по подходящ начин.

Всеки осветителен прибор в дадено помещение изпълнява конкретна функция. Някои от лампите в стаята имат за цел да осветят силно именно мястото, на което се посрещат гости, приглушените лампи се използват при гледане на телевизия, а по-мекото осветление е подходящо за спалните помещения.

Разположението на осветителните тела сред интериора на помещението трябва да бъде такова, че да не стресира обитателя чрез рязкото преминаване от светлина към тъмнина.

Много важен момент е обезопасяването на осветителните тела, особено в помещения, в които се намират деца.

Формите на осветителните тела нямат граници – от футуристични разноцветни лампи до стилни полилеи, създаващи атмосфера на бохемско жилище.

В магазин "Вилаз" ще намерите огромен набор от осветителни тела за вашия дом. Посетете фирмения уебсайт: http://vilazbg.com