марка Toptul

Марката предлага изключително разнообразие от висококачествени инструменти, които намират приложение в ремонтирането и поддръжката на автомобили. Освен това ръчните инструменти с марка Toptul, могат да се използват и за много други дейности. В този материал ще ви представим един от най-новите инструменти с марката Toptul. Той спада към графата инструменти за автосервиз. Това е най-новият гаечен ключ.

Особености на инструмента

Toptul са добре запознати с изискванията на своите клиенти в цял свят. Затова се стремят да задоволяват клиентските нужди и да предложат най-добрата на пазара. Взискателните изисквания на различните отрасли водят до иновативни промени във формата, материала за направата и действието на инструмента. За направата на висококачествен гаечен ключ са нужни следните характеристики: висок въртящ момент, точност на размерите, точност на втвърдяване и надеждност на инструмента. В наши дни Toptul е марката, която предлага най-висококачествените инструменти за автосервиз, минна индустрия, авиационна промишленост и други отрасли.

Гаечният ключ е един от най-важните инструменти при извършването на всякакъв вид ремонтна дейност. Серията „Super Torque” се откроява със специален дизайн и високо качество на самите модели. Това е най-важното, което търси един клиент в даден инструмент. Новоизработените модели намират широко приложение във всички европейски страни. Характерното при иновативната комбинация на тази серия от гаечни ключове е подобрената производителност при въртящия момент. Стандартите за качество ANSI и DIN  са покрити. Това гарантира сигурност на клиентите, които работят с подобен тип гаечни ключове. Здравата конструкция ги прави изключително стабилни и удобни по време на работа. По този начин всеки има възможност да работи с гаечния ключ на Toptul в различни екстремни ситуации, в които има нужда от малко, но ефективни движения. Средната устойчивост на въртящия момент на отворения край е два пъти по-висока от стандартните модели, които ще откриете в индустрията. Ако се нуждаете от високoкачествен гаечен ключ, то Super Torque е вашият правилен избор.