Звездогаечните ключове

Звездогаечните ключове са неизменна придобивка от инвентара на професионалните автомонтьори и не само. Чрез помощта на тези уреди ще можете да отвивате лесно гайките на джантите (на автомобила, а и за запалените колоездачи ключовете ще са нужни за сменяване на гумите, почистване на веригата и т.н.), да монтирате или демонтирате машини, независимо дали сте професионалист или любител.

Kлючове с регулируема глава

Трябват Ви ключове с регулируема глава, които да подхождат за всеки случай, който трябва да осигуряват вашето удобство и улеснение при отвиването на гайки и болтове!

Трябват ви ключове, с които да сваляте джантите, за да смените своите летни гуми със зимни! Ако се нуждаете от всичко това, то ключовете с чупеща глава са вашия идеален избор, при който няма да се нуждаете от нищо друго, за да отвиете или затегнете безпроблемно желаните гайки или болтове.

ключове TOPTUL

Гаечните ключове се смятат за най-често използваните ръчни инструменти във всяко едно домакинство. В зависимост от вида ключовете имат различно предназначение и форма.

Като предназначение гаечните ключове се използват за завиване и отвиване на различни по размер крепежни елементи каквито са болтовете и гайките.

Гаечните ключове се различат освен по предназначение и по размер, но и по вида накрайник и форма.

Като вид ръчни инструмент, които се ползват изключително често