Alfa Romeo Spider 

Alfa Romeo Spider – това е превъзходен автомобил, демонстриращ високата класа и престижно социално положение на водача, седнал зад волана. Моделът е достоен наследник на Giulietta Spider и Duetto – истински кумири от миналото, превърнали се в класика в автомобилния свят.  

Alfa Romeo Spider представлява разкошен спортен кабриолет с предно предаване от клас “гран туризмо”, съвместна разработка с фирма Pininfarina. Автомобилът е образец на типичния италиански подход към дизайна на спортните

Porsche Panamera / Порше Панамера

Porsche Panamera e комби спортен клас Gran Turismo с пет врати. Серийното производство на автомобила започва през 2009 г. Моделът получава името Panamera благодарение на успешното представяне на Porsche на състезанието Carrera Panamericana, което се провежда през 50-е години на миналия век.

Дължината на петдверния автомобил е 4970 мм, ширината – 1931, височината – 1418. Колесната база е с размери 2920 мм. С подобни характеристики Porsche Panamera се нарежда сред автмобилите от клас “лукс”. В

Aston Martin Cygnet

Английската компания Aston Martin има славата на безкомпромисен производител на суперавтомобили и спортни луксозни коли. С модела Aston Martin Cygnet с миниатюрен размер обаче марката успя за пореден път да изненада световната общност. Cygnet бе пуснат в производство специално, за да изпълни изискванията на Европейския съюз за ограничаване на средните стойности за разход на гориво и вредни емисии в атмосферата.

Като концепция моделът дебютира за първи път на автоизложението в Женева

BMW 7

Новото BMW 7 вече е тук, за да надскочи масовите очаквания и премине отвъд границата. Последното попълнение в списъка на BMW CARS демонстрира изискан стил, иновативен дух, креативна мисъл или накратко - безупречност във всяко едно отношение.

Автомобилът приковава вниманието с фина изработка, култивирани мотори, улеснен контрол над управлението, неповторим комфорт, ниски нива на шум и практичен багажник. 

Серия 7 пристига с невероятно елегантен дизайн, занижена линия на лайсните и

Bugatti EB 110

В края на 80-е години на миналия век в каталога от модели Bugatti се появява мощен неординарен автомобил, който няма нищо общо с класическите форми на марката. Новото Bugatti е представено през септември 1990 г. на автосалон в Париж. Моделът получава името ЕВ-110 в чест на 110-годишния юбилей от рождения ден на Еторе Бугати.

Първоначалният дизайн на Bugatti ЕВ-110 разработва Марчело Гандини, но финансистите на проекта не го харесват, тъй като по своята стилистика колата напомня на

Новото Volvo S90

Иновативно и елегантно, новото Volvo S90 триумфира и на нашия пазар с усъвършенстван дизайн и безопасност на световно ниво. Наричат го съвсем заслужено „возило от бъдещето“ - определение, което съвършено му подхожда. Създателите на Volvo S90 несъмнено успяха да сътворят едно изключително возило - луксозен седан, предназначен за приключенско бъдеще. 

Volvo S90 – автомобилът за смели играчи

Последното попълнение в листата на Volvo cars се

Cadillac Eldorado

Eldorado е линия на автомобилната компания Cadillac, която излиза в периода от 1953 до 2002 г. Основни конкуренти на Cadillac Eldorado се явяват моделите от серията Mark на компанията Lincoln и автомобилите Buick Riviera.

Името Eldorado е предложено във връзка с провеждането на специално автомобилно изложение през 1952 г. в чест на златния юбилей на компанията Cadillac. Първият Cadillac Eldorado се появява на бял свят през 1953 г. Това е серийна версия на концептуалния кабриолет с две врати

Употребявани автомобили

В България всеки втори има книжка и харесва колите, но поради скромните възможности на българското население основно се закупуват автомобили втора ръка. Няма лошо в това да закупиш стар автомобил, но повечето остарели коли са с прикрити проблеми, които след закупуването започват да изскачат един по един.